zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Nieuws » In Lansingerland werden koffie en een fiets geschonken

In Lansingerland werden koffie en een fiets geschonken

In Lansingerland werden koffie en een fiets geschonken

Lansingerland – Op Wereldvluchtelingendag hield VluchtelingenWerk Lansingerland open huis. In het kader van de landelijke actie ‘Bakkie doen’ werd er koffie geschonken, ‘oude’ en nieuwe bewoners van de gemeente maakten kennis met elkaar en het team van vrijwilligers vertelde aan geïnteresseerden hoe zij als team de asielgerechtigden in Lansingerland ondersteunen. Er werd niet alleen koffie geschonken. Coby en Wim Lambers uit Bleiswijk kwamen langs om hun fiets aan VluchtelingenWerk te schenken. Die doet vanaf nu dienst als fiets voor vrijwilligers en stagiairs om milieubewust naar hun afspraken met cliënten te gaan.

Check Also

N471 baby verrast

N471 baby verrast Berkel en Rodenrijs – Als herinnering aan zijn bijzondere geboorte werden de …

Geef een reactie