vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Sport » Tennis Topbezetting Bleiswijk Open 2019

Tennis Topbezetting Bleiswijk Open 2019

Bleiswijk – Van 10 tot 18 augustus zal het Bleiswijk Open weer plaatsvinden op de tennisbanen van LTV Bleiswijk. Negen dagen lang zullen er wedstrijden gespeeld worden in de categorieën twee tot en met negen. Er is weer een geweldige lijst van topspelers die op het hoogste niveau met elkaar zullen strijden om de titel. Dit jaar is er zelfs een unieke lijst bij de dames in de categorie twee, de sterkste bezetting van Nederland qua rating. Publiekstrekkers
bij de heren zijn dit jaar Bart Brons en nieuwkomer Romano Frantzen (Nederlands kampioen 35+) en ook Martin Verkerk, inmiddels een goede bekende binnen tennisvereniging, is dit jaar weer van de partij bij de heren dubbel. Op
woensdagavond 14 augustus is weer de traditionele Ladies Night en vanaf vrijdagavond 16 augustus zal er weer een tribune staan rondom het centre court, zodat iedereen de wedstrijden gratis en goed kan bekijken.

Check Also

Hockey Derby – HVB (da): 2-2

Bleiswijk – Zondag 17 november speelde Bleiswijk dames 1 tegen Derby dames 1. Derby staat …

Geef een reactie