zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Algemeen » Maree ijzerwaren en gereedschappen gaat verbouwen

Maree ijzerwaren en gereedschappen gaat verbouwen

Berkel en Rodenrijs – Het pand van Maree ijzerwaren en gereedschappen aan de Noordeindseweg wordt verbouwd. De winkel is tijdens de verbouwing gewoon open. De dochter van de eigenaar gaat met haar gezin in een deel van de winkel wonen, de winkel wordt dus kleiner. Leuk detail is, dat het pand door de opa van de huidige eigenaar gebouwd is. Zijn vader is de winkel begonnen in 1946, in de periode rond 1980 heeft de huidige eigenaar de winkel uitgebreid en nu wordt het pand weer meer teruggebracht naar de oorspronkelijke grootte, de cirkel is bijna rond!

Check Also

Gespot!

Gespot! Lansingerland – In de Groenzoom gebroederlijk bij elkaar, ook al zijn het geen broer …

Geef een reactie