woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Oostland – In de zomervakantie zijn er gratis vakantietassen te leen bij Bibliotheek Oostland. Heeft u deze zomer tijd om ongestoord te lezen? En houdt u wel van een verrassing? Kom dan deze verrassende oranje vakantietas halen. Een vakantietas bevat vier verschillende items, zoals bijvoorbeeld een roman, een boek gebaseerd op een waargebeurd verhaal of een informatief boek. Alle tassen zijn anders, dus het is een verrassing wat u aantreft! Kom langs in Pijnacker of Berkel en Rodenrijs om één van de vakantietassen mee te nemen.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie