zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Algemeen » Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Verrassende vakantietassen bij Bibliotheek Oostland

Oostland – In de zomervakantie zijn er gratis vakantietassen te leen bij Bibliotheek Oostland. Heeft u deze zomer tijd om ongestoord te lezen? En houdt u wel van een verrassing? Kom dan deze verrassende oranje vakantietas halen. Een vakantietas bevat vier verschillende items, zoals bijvoorbeeld een roman, een boek gebaseerd op een waargebeurd verhaal of een informatief boek. Alle tassen zijn anders, dus het is een verrassing wat u aantreft! Kom langs in Pijnacker of Berkel en Rodenrijs om één van de vakantietassen mee te nemen.

Check Also

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

Bleiswijk - De eerste zondag van de maand september - dit jaar zondag 1 september - staat traditiegetrouw weer de oldtimer brommerrit van enkele Bleiswijkse vrienden op het programma. Ditmaal voor de zestiende keer.

Geef een reactie