woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Scouting Bleiswijk behaalt doel door inzamelactie

Scouting Bleiswijk behaalt doel door inzamelactie

Scouting Bleiswijk behaalt doel door inzamelactie

Bleiswijk – Door een statiegeldactie begin dit jaar, in samenwerking met Jumbo Bleiswijk, heeft Scouting Bleiswijk een mooi bedrag ingezameld voor het aanschaffen van een nieuwe groepstent. Deze groepstent kan worden gebruikt voor diverse toffe uitdagingen in de frisse buitenlucht maar ook voor de zomerkampen die weer op de stoep staan.
Ben jij tussen de 4 en 18 jaar of 18 jaar en ouder en vind je het leuk om iedere week samen met anderen iets leuks te doen zoals speuren in de recreatie, nieuwe dingen ontdekken, veel lol hebben, op kamp gaan en nog veel meer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk voor meer informatie op onze website www.scoutingbleiswijk.nl of mail naar info@scoutingbleiswijk.nl.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie