maandag 9 december 2019 | week 50
Home » fbpost » Een geslaagde RoParun voor Team 350

Een geslaagde RoParun voor Team 350

Een geslaagde RoParun voor Team 350

Lansingerland – Dit jaar deed Team 350 De Gouden Griffel voor de tweede keer mee met de RoParun. Een geweldig evenement met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onder andere onderzoek naar kanker. Met een bedrag van € 14.215,10 zijn zij daar mooi in geslaagd. In het najaar van 2018 werd al begonnen met de eerste acties. De sponsorloop was wederom een succes en zorgde ervoor dat verdere voorbereidingen getroffen konden worden. Verschillende activiteiten volgden: statiegeldbonnen in supermarkten, verkopen op rommelmarkten, collectes en als afsluiter een uitzwaaiavond met diverse activiteiten. De tocht van Parijs naar Rotterdam was pittig. Onderweg zat niet alles mee en waren er moeilijke momenten, maar vanwege de positiviteit in het team vlogen de kilometers voorbij. Vanaf Rotterdam-Zuid liep het hele team langs de Daniël den Hoed kliniek naar de finish op de Binnenrotte. Het was weer een mooi avontuur dat wellicht een vervolg krijgt over twee jaar.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie