vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Nieuws » Bewoners de Tuinen maken landentrip

Bewoners de Tuinen maken landentrip

Bewoners de Tuinen maken landentrip

Bleiswijk – Maandag 3 juli begon het inmiddels jaarlijkse vakantiefestijn voor de bewoners van woonzorgcentrum Laurens de Tuinen. Elke dag was gekozen voor een ander land en daar werden alle activiteiten op ingesteld. De bewoners hoefden echter niet ver te reizen, maar konden in hun eigen atrium genieten van al het gebodene. Medewerkers en vrijwilligers bezorgden hen weer enkele onvergetelijke dagen.

John Hofman

Maandag 8 juli kwam Amerika in beeld. Zelfs het Vrijheidsbeeld ontbrak niet. Zeggen we Amerika dan horen daar uiteraard donuts en pancakes bij, waar de mensen van smulden. Het is toch prachtig dat je een reis door drie landen maakt, zonder een stap te hoeven verzetten! Ze werden op hun wenken bediend door medewerkers en vrijwilligers. Een linedance groep zorgde voor de nodige ontspanning, waarop de dag werd afgesloten met soep en een sandwich hotdog. Dinsdag 9 juli was het op tijd opstaan, want de reis ging helemaal naar Spanje en dat beloofde natuurlijk Spaanse muziek. Maar deze dag begon met een echte roomservice op de eigen kamers, voordat ze vertrokken naar het Spaanse café in het Atrium. Een duo zong en danste de sterren van de hemel en nodigde de bewoners uit mee te klappen bij onder meer Viva Espana en Volare. Zelfs de medewerkers van de Tuinen danste vrolijk mee. Het diner in het restaurant bestond uiteraard uit tapas, waarna de bewoners even naar hun kamers gingen voor de siësta. De sandwich croqueta aan het eind van de dag smaakte bijzonder goed.
Net zoals in de Tour de France was er een rustdag op woensdag 10 juli, maar donderdag waren de bewoners weer present voor de reis naar Schotland. Daar begint zo’n eerste dag met koffie en butter cakes. Met een landenquiz werd het geheugen opgefrist, waarna het al weer snel tijd was om te eten. ’s Middags genoten ze van Doedel en Drum en zoals ieder jaar werden de vakantiedagen afgesloten met een gezellige barbecue.
Hulde aan medewerkers en vrijwilligers van de Tuinen voor deze geweldige activiteit. Ze mogen nu zelf gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Check Also

Rhytm & Gospel Choir in Opendeurdienst

Bleiswijk – Zondag 24 november is er een gezamenlijke Opendeurdienst om 19.30 uur in de …

Geef een reactie