woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Bergschenhoek – Op dinsdag 9 juli heeft Sunmaster met haar Premium Dealer Paul & Paul een Sunmaster SunEye knikarmscherm geleverd en gemonteerd, compleet naar wens van de winnares van de radiocampagne ’t zonnetje in huis’ op 100% NL.

In de maanden april en mei was Sunmaster landelijk te horen op de radiozender 100% NL met de gezamenlijke campagne ‘t Zonnetje in huis. De radiozender en Sunmaster gingen samen op zoek naar een sfeermaker, ‘t zonnetje in huis, en op zoek naar de mooiste familieverhalen. Deelnemers konden hun motivatie insturen en maakten daarmee direct kans om gebeld te worden door Barry, in De Barry Paf Show. Tijdens de campagne was er elke dag een dag winnaar die een zomerpakket won. Deze dagwinnaars maakten allemaal kans op het winnen van de hoofdprijs, een prachtig knikarmscherm van Sunmaster inclusief montage.
Sunmaster werkt nauw samen met haar belangrijke klantgroep Premium Dealers en heeft deze prijswinnaar gekoppeld aan haar Premium Dealer Paul & Paul uit Bergschenhoek, die deze opdracht met veel plezier heeft opgepakt.
Vrijdag 24 mei werd het finalespel gespeeld in de studio van 100% NL. De dagwinnaars hebben afzonderlijk van elkaar het finalespel gespeeld en moesten binnen 15 seconden zoveel mogelijk tracks met in de titel het woord ‘sun’ of ‘zon’ opnoemen. Christel Beekman uit Harmelen wist er onder deze spanningsdruk vier op te noemen en won daarmee het SunEye knikarmscherm. Dinsdag 9 juli is dit knikarmscherm in gewenste kleur en doekdessin van de winnares, gemonteerd door Paul & Paul.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie