maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Algemeen » Tickets voor Opperdepop zijn bijna opperdepop

Tickets voor Opperdepop zijn bijna opperdepop

Tickets voor Opperdepop zijn bijna opperdepop

Lansingerland – Het nieuwe culinaire muziekfestival Opperdepop krijgt een warm onthaal uit de regio. Het festival heeft op 13 en 14 september 2019 haar eerste editie in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. De kaarten voor zaterdag zijn bijna uitverkocht.

De organisatie is blij en dankbaar over het hoge animo. “Het is natuurlijk pas de eerste editie en dan direct zo veel animo vanuit de inwoners van Lansingerland en omstreken. Dat is natuurlijk fantastisch”, aldus Robert Boevé van de organisatie.
De kaarten voor beiden festivaldagen gaan als warme broodjes over de toonbank. De zaterdagtickets zullen naar verwachting één dezer dagen verkocht zijn. Ook de vrijdagtickets zijn niet lang meer beschikbaar. “Het is ongelooflijk dat we deze eerste editie uitverkocht zullen starten. Met dank aan het enthousiasme van de inwoners en ondernemers uit Lansingerland”, aldus de organisatie.

Menu

Het muzikale menu heeft veel fijns in petto; Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan, Davina Michelle, Hermes House Band en This is Beethoven. Ook spelen er startende bandjes uit de omgeving. Daarnaast kunnen de gasten zich in de culinaire watten laten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. De lokale smaakmakers zijn Restaurant Three, Pasto, Muller & Co, Charlie’s Eetcafé, Ferro, Brasserie Edelweiss, KaaZaak, Eetcafé Jofel en Ciocco & Gelato. Gezamenlijk zullen zij alle bezoekers van heerlijke, bijzondere gerechtjes voorzien.
Opperdepop Festival wordt georganiseerd door Robert Boevé en Brendo Festen (productiebureau Vivre Productions), initiatiefnemers van onder andere festival CuliNESSE in Rotterdam-Nesselande en festival RotterdamseKost in Rotterdam. Samen met Robèr Willemsen (eigenaar van onder andere Muller & Co, Proeflokaal De Pui en Melief Bender) komt dit nieuwe festival tot stand. Ook verbinden partners zoals horecagroothandel Zegro en bierbrouwerij Heineken zich aan het evenement.
Wanneer de tickets online uitverkopen, zal er geen deurverkoop meer zijn.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie