dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Uitnodiging inloopavond Rotondes Fietsveilig

Uitnodiging inloopavond Rotondes Fietsveilig

Maandag 22 juli houdt KWS Infra B.V. samen met de gemeente Lansingerland een inloopavond voor inwoners, bedrijven en geïnteresseerden over het project Rotondes Fietsveilig. Belangstellenden zijn tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in t Manneke, Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs. Tijdens deze avond kan men vragen stellen aan de medewerkers van het projectteam, zowel vanuit de aannemer als vanuit de gemeente. Ook zijn er tekeningen aanwezig hoe de rotondes eruit komen te zien. De koffie en thee staan klaar!

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie