dinsdag 20 augustus 2019 | week 34
Home » fbpost » Snel parcours Veldwerk Halve Marathon Oostland

Snel parcours Veldwerk Halve Marathon Oostland

Snel parcours Veldwerk Halve Marathon Oostland

Lansingerland – Op zondag 8 september vindt de jaarlijkse Veldwerk Halve Marathon Oostland plaats. De organisatie heeft een mooi strak parcours uitgezet zodat de lopers een mooie tijd kunnen neerzetten en misschien zelfs hun persoonlijk record scherper stellen.

Gedeelten van het parcours zijn van een nieuwe asfaltlaag voorzien. De Halve Marathon gaat ook door het vernieuwde centrum van Berkel en Rodenrijs. Het plein en het wegdek in het centrum zijn geheel vernieuwd en de sfeer zal de lopers inspireren en motiveren. Daarna gaat de loop door het Annie M.G. Schmidtpark waar de heuvel uit het parcours is gehaald en de route iets eerder richting de Groenzoom gaat. In de Groenzoom zijn twee haakse bochten uit het parcours gehaald en daarvoor in de plaats zijn er langere rechte stukken in het parcours opgenomen. Voor de lopers de ideale kans om een mooie tijd neer te zetten.
Ook de 10 kilometer is versneld. Door een kleine aanpassing van de route is de vervelende lus eruit waardoor de loop nog sneller is geworden.
Behalve de Veldwerk Halve Marathon en de Flaton Makelaars en Taxateurs 10 km prestatieloop wordt ook weer de Velux Elektrotechniek 5 km prestatieloop georganiseerd. Bij de start van het programma om 11.45 uur zullen de kinderen klaar staan voor de ZieZoo kidsruns. Om 11.30 uur begint de warming-up op het Raadhuisplein in Pijnacker.

Aanmelden voor de loop kan via de website halvemarathonoostland.nl. De voorinschrijving loopt tot zaterdag 31 augustus 2019.

Check Also

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

Bleiswijk - De eerste zondag van de maand september - dit jaar zondag 1 september - staat traditiegetrouw weer de oldtimer brommerrit van enkele Bleiswijkse vrienden op het programma. Ditmaal voor de zestiende keer.

Geef een reactie