dinsdag 20 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Tweede WO-2 Café over ‘ons dagelijks brood’

Tweede WO-2 Café over ‘ons dagelijks brood’

Tweede WO-2 Café over ‘ons dagelijks brood’

Lansingerland – De drie historische verenigingen in Lansingerland besteden in samenwerking met bibliotheek Oostland aandacht aan 75 jaar vrijheid met een aantal WO-2 cafés. Op 27 juli vindt van 10.00 tot 12.00 uur het tweede WO-2 Café plaats in de bibliotheek aan de Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.

Heeft u nog een herinnering aan de Tweede Wereldoorlog? Een verhaal uit eerste hand of juist doorverteld door de generaties heen? Vertel persoonlijk uw verhaal in het WO-2 café. Heeft u een voorwerp waarvan de geschiedenis bekend is of heeft u juist een vraag die u wilt stellen? Kom ook dan langs. In het herdenkingsjaar 2019-2020 wordt elke maand in één van de vestigingen van de bibliotheek in Lansingerland een café gehouden.
Op de eerste ochtend in juni, wisten verschillende bezoekers het WO-2 Café Lansingerland te vinden en zijn er al interessante feiten, verhalen, foto’s en objecten besproken.
In juli is het thema de voedselvoorziening in oorlogstijd. Weet u iets over de voedselvoorziening in de regio of wilt u met een ander verhaal of voorwerp komen dan bent u van harte welkom bij het WO-2 Café Lansingerland.

Check Also

Gespot!

Gespot! Lansingerland – In de Groenzoom gebroederlijk bij elkaar, ook al zijn het geen broer …

Geef een reactie