zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Vakantieverhalen

Vakantieverhalen

De zomervakantie nadert en we gaan weer op stap. De een vertrekt naar verre oorden, de ander verblijft in eigen land op een opmerkelijlke locatie. Misschien bent u avontuurlijk of sportief aangelegd en staat de vakantie geheel in het teken daarvan. Of ga je voor het eerst zonder ouders op vakantie.
Al terug? Wie zijn vakantie-ervaringen met de lezers van De Heraut wil delen, kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: redactie@de-heraut.nl. We kunnen u / je interviewen of schrijf zelf een leuk verslag. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de vakantiekiekjes. We horen graag van onze lezers!

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie