dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Vakantieverhalen

Vakantieverhalen

De zomervakantie nadert en we gaan weer op stap. De een vertrekt naar verre oorden, de ander verblijft in eigen land op een opmerkelijlke locatie. Misschien bent u avontuurlijk of sportief aangelegd en staat de vakantie geheel in het teken daarvan. Of ga je voor het eerst zonder ouders op vakantie.
Al terug? Wie zijn vakantie-ervaringen met de lezers van De Heraut wil delen, kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: redactie@de-heraut.nl. We kunnen u / je interviewen of schrijf zelf een leuk verslag. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de vakantiekiekjes. We horen graag van onze lezers!

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie