zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Oproep Vierdaagse Nijmegen

Oproep Vierdaagse Nijmegen

Lansingerland – Tienduizenden wandelaars maken zich op voor de Vierdaagse van Nijmegen die van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juil gehouden wordt. Inwoners van Lansingerland die ook meedoen aan dit wandelevenement kunnen evenals voorgaande jaren hun ervaringen en een foto naar de redactie mailen. Dat kan tot uiterlijk maandag 22 juli 11.00 uur.
U kunt uw verslag (maximaal 200 woorden) en een foto (jpg, resolutie minimaal 1 Mb) mailen naar: redactie@de-heraut.nl.
De Heraut wenst u veel wandelplezier!

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie