dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Oproep Vierdaagse Nijmegen

Oproep Vierdaagse Nijmegen

Lansingerland – Tienduizenden wandelaars maken zich op voor de Vierdaagse van Nijmegen die van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juil gehouden wordt. Inwoners van Lansingerland die ook meedoen aan dit wandelevenement kunnen evenals voorgaande jaren hun ervaringen en een foto naar de redactie mailen. Dat kan tot uiterlijk maandag 22 juli 11.00 uur.
U kunt uw verslag (maximaal 200 woorden) en een foto (jpg, resolutie minimaal 1 Mb) mailen naar: redactie@de-heraut.nl.
De Heraut wenst u veel wandelplezier!

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie