dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Politieberichten » Aanrijding straatraces

Aanrijding straatraces

Bleiswijk – Twee personen zijn zondag 7 juli gewond geraakt bij een aanrijding op de Cylamenweg in Bleiswijk. De 26-jarige bestuurder van een motorfiets en de 17-jarige bestuurder van een bromfiets raakten elkaar toen de motorrijder de bromfiets passeerde. Mogelijk was er sprake van een straatrace, aldus een politiewoordvoerder. Beide reden waarschijnlijk met hoge snelheid. Net voor het ongeval was er al een melding gemaakt van stuntende en racende tweewielers.
De motorrijder liep een open beenbreuk op, de bromfietser een gebroken pols.
Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

Check Also

Personenauto gestolen

Bleiswijk – Vanaf de Meidoornstraat is dinsdag 1 oktober een personenauto gestolen. De eigenaar zag …

Geef een reactie