dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Sport » Joyus judotoernooi 2019

Joyus judotoernooi 2019

Joyus judotoernooi 2019

Bergschenhoek – Ook dit jaar kwamen de judoka’s van Joyus bij elkaar voor het clubtoernooi in het weekend van 6 juli. Alle judoka’s uit Zoetermeer (Prins Florisschool), Berkel en Rodenrijs (IKC de Gouden Griffel) en Bergschenhoek (Sporthal de Zijde) verzamelden zich in Sporthal de Zijde, waar Joyus ook gevestigd zit, voor het judotoernooi. Er was een record aan deelnemers dit jaar! De judoka’s lieten schitterend judo zien en waren zeer sportief. Niet alleen de judoka’s waren erg gespannen ook de ouders die hun zoon of dochter zagen judoën. Het judotoernooi kon het niet zonder doen al zijn vrijwilligers en de organisatie was daarom ook erg blij met hun inzet. De judoka’s waren zeer enthousiast en blij met hun prijs. De beker die gewonnen werd, was ook goed te gebruiken om de overwinning mee te vieren met ijs.

Check Also

In memoriam

Berkel en Rodenrijs – CVV Berkel heeft in korte tijd afscheid moeten nemen van twee …

Geef een reactie