zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Hengelsport

Hengelsport

Bergschenhoek/Bleiswijk – Woensdagavond 3 juli is er gevist aan de Rubenslaan in Bergschenhoek. Het was prima weer en er is veel vis gevangen. De individuele uitslag is: 1. Ad de Bruin( 3,2 kg.), 2. Leo Krijgsman (1,8 kg.) en 3. Rob van Dijk (1,7 kg.). Er waren elf deelnemers en er is totaal 15,7 kilo gevangen.
Met nog drie wedstrijden te vissen wordt de strijd om de beker erg spannend; de stand is nu: 1. Ad de Bruin, 2. Kees Hulst en 3. Bas Woutersen.
Woensdag 10 juli wordt er in het Hoge Bergsche Bos in Bergschenhoek gevist.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie