zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Atletiek

Atletiek

Berkel en Rodenrijs – Met de zomervakantie voor de deur, waarbij het ontspannen voorop staat, gaat Loopgroep Berkel gewoon door. Inmiddels met 80 leden wordt het hele jaar door op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur gestart op het Westpolderplein in Berkel en Rodenrijs. Of je nu enkel voor je conditie traint of ter voorbereiding aan het hardlopen bent voor de Oostland Halve Marathon, de Zevenheuvelenloop of de Bergseplasloop of zelfs de Marathon van Amsterdam, voor iedereen is er plaats. Ook voor de beginnende loper begint er weer een opstapgroep op woensdag 25 september 2019, van 0 naar 5 km in 10 weken.
Informatie: www.loopgroepberkel.nl. Wie interesse heeft om een keer vrijblijvend mee te trainen stuur dan een mail naar info@loopgroepberkel.nl.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie