woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Sport » Atletiek

Atletiek

Berkel en Rodenrijs – Met de zomervakantie voor de deur, waarbij het ontspannen voorop staat, gaat Loopgroep Berkel gewoon door. Inmiddels met 80 leden wordt het hele jaar door op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur gestart op het Westpolderplein in Berkel en Rodenrijs. Of je nu enkel voor je conditie traint of ter voorbereiding aan het hardlopen bent voor de Oostland Halve Marathon, de Zevenheuvelenloop of de Bergseplasloop of zelfs de Marathon van Amsterdam, voor iedereen is er plaats. Ook voor de beginnende loper begint er weer een opstapgroep op woensdag 25 september 2019, van 0 naar 5 km in 10 weken.
Informatie: www.loopgroepberkel.nl. Wie interesse heeft om een keer vrijblijvend mee te trainen stuur dan een mail naar info@loopgroepberkel.nl.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: GLZ Delfshaven – TOGB (za) Berkel – Westlandia 14.30 uur Van Nispen – Soccer …

Geef een reactie