woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Sport » Zilver voor Kjell Post op NK BMX

Zilver voor Kjell Post op NK BMX

Zilver voor Kjell Post op NK BMX

Berkel en Rodenrijs – In het weekend van 6 en 7 juli vond het Nederlands Kampioenschap BMX plaats in Erp. De beste rijders/rijdster van elke leeftijdsklasse waren hier aanwezig. Ook de elite, onder wie wereldkampioene Laura Smulders. Op zondag waren de races. Kjell Post (boys 8) en Levi Klop (boys 12) uit Berkel en Rodenrijs hadden zich voor dit kampioenschap geplaatst. De beste vier rijders uit elke heat plaatsten zich voor de halve finale. Helaas lukte dit Levi niet. Kjell wist al zijn heats te winnen en plaatste zich dus vrij gemakkelijk voor de halve finale. In deze halve finale verliep alles voorspoedig, waardoor een plaats in de finale zeker was. Hier trof hij zijn grootste concurrent. Na een felle strijd tussen de jongens finishte Kjell als tweede en mocht hij dus het zilver in ontvangst nemen. Levi en Kjell trainen nog even door voor het wereldkampioenschap, wat van 23 tot 28 juli plaatsvindt in Zolder (België).

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: GLZ Delfshaven – TOGB (za) Berkel – Westlandia 14.30 uur Van Nispen – Soccer …

Geef een reactie