maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Project Middeldorp kan van start

Project Middeldorp kan van start

Project Middeldorp kan van start

Tijdens de donderdag 4 juli gehouden informatieavond over het nieuwbouwproject Middeldorp, te realiseren op een markante locatie langs de Berkelseweg tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs, waren tal van partijen present om de belangstellenden wat meer informatie te verstrekken over alle zaken die met het kopen van een woning aan de orde kunnen komen. Een mooie samenwerking tussen verschillende ondernemers.

De voormalige locatie van Automobielbedrijf Middelkoop wordt herontwikkeld. Het te bouwen plan bestaat uit een blok van twaalf appartementen met daaraan gekoppeld drie grondgebonden woningen. De appartementen zijn tussen de 90 en 110 m² en de maisonettes 125 m². Ze worden allemaal duurzaam gebouwd en er zit tevens een VvE aan gekoppeld. Opdrachtgever is Impact Vastgoed en Steengoed en de bouwer wordt Uijtewaal Bouw uit Woerden, maar de makelaar is DB Makelaars uit Bergschenhoek.

Lokaal

Tijdens de informatie- en inschrijfavond bij Muller & Co in Berkel Centrum waren ook nog enkele lokale bedrijven van de partij die informatie konden verschaffen aan de belangstellenden. Zoals Fundament en de Van Bruggen Adviesgroep voor financieel advies en medewerkers van T&T Vastgoed en VvE Beheer. In 2013 reeds werd een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het project, maar de garage werd nog enige tijd verhuurd voor de plannen een concrete vorm kregen. Het werd uiteindelijk een lang traject, maar zoals de zaken er nu voorstaan zal begin oktober de eerste paal de grond in gaan.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met DB Makelaars: 010 – 7850833.

Check Also

Hoofdmacht ttv TOGB begint versterkt aan een lastige klus

Berkel en Rodenrijs - Het jonge team van Tafeltennisvereniging TOGB bestaande uit Leroy Heemskerk (17), Milo de Boer (15) en Ronald Vijverberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met als doel handhaving in de eerste divisie. Het team, na de promotie van verleden jaar nu uitkomend in de eerste divisie, heeft als missie bij de eerste drie te eindigen in de aankomende competitie. Voor dit doel zijn er twee nieuwe spelers aangetrokken. Michel de Boer en de 24-jarige Tunesiër Adam Hmam, momenteel nummer 442 op de wereldranglijst.

Geef een reactie