dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Keuze uit ruim 5000 pakketten bij Tine’s Hobby Techniek

Keuze uit ruim 5000 pakketten bij Tine’s Hobby Techniek

Keuze uit ruim 5000 pakketten bij Tine’s Hobby Techniek

Originele pakketten en borduurzijde; dat is wat de bezoeker kan bekijken in het pand van Tine’s Hobby Techniek aan de Berkelse Poort 67. De liefhebber van borduren of knopen kan er zijn hart ophalen, want er wachten in het pand ruim 5000 pakketten in soorten en maten. Eenmaal binnen krijg je meteen zin te beginnen met een van de fraaie handwerken die er worden gepresenteerd.

Aan de wanden en in de schappen hangen en staan duizenden borduur- en knooppakketten in vele soorten en maten. Er is maar weinig wat Tine niet kan leveren. Bovendien is er een ruime voorraad aan borduurzijde en allerlei accessoires die handig of noodzakelijk zijn om met het handwerken te beginnen. Het enige ‘probleem’ is dus om dat handwerk uit te zoeken wat je het meeste aanspreekt.

Beurzen

Een paar maal per jaar bezoekt Tine beurzen in met name buurlanden België en Duitsland. Het aanbod blijft daardoor niet alleen enorm groot, het blijft ook actueel. Catalogussen houden het assortiment bij en is er eens iets niet in voorraad, dan kan Tine het snel laten komen. De klant heeft de keuze uit voorbedrukte of telpakketten en dan ook op verschillende stoffen zoals kaaslinnen, aida en telstof. Grote pakketten, maar ook kleine. Zoals bijvoorbeeld de nog steeds gevraagde pakketjes als er een baby geboren is. Met daarop zowel de datum als de naam van de pas geborene. Wandkleden, schilderijen, kussens; ze zijn er allemaal in een ruim assortiment. Je kunt er thuis meteen aan beginnen.

Actie

Tine merkt aan haar klantenkring dat handwerken gelukkig nog steeds actueel is. En dat niet alleen de dames een handwerk ter hand nemen; ook steeds meer heren vinden het leuk om bijvoorbeeld een kussen of kleed te knopen. Kussens, kleden, wanddoeken, schilderijen; te veel om op te noemen en allemaal verkrijgbaar bij Tine. Aantrekkelijk zijn de hippe borduur- en knooppakketten van populaire figuren, maar ook naar de pakketten met vrolijke dieren is veel vraag. In een stadswoning misstaat een met de hand geborduurde koe of een ondeugend ogende aap ook zeker niet. Voor de dierenliefhebbers wachten leuke ontwerpen. Genoeg om te kiezen dus voor zowel de beginner als de gevorderde en de ver gevorderde.
Om het voor de handwerkers nog aantrekkelijker te maken presenteert Tine tot eind juli een flinke kortingsactie. Op het eerste pakket krijgt de klant 10% korting, op het tweede 15% en op het derde maar liefst 20%. Dat maakt het nog aantrekkelijker eens een kijkje te gaan nemen.

Internet

Alle pakketten zijn thuis te bekijken via de webwinkel van Tine: www.cado.marktplaza.nl . Je kunt ze via de webshop bestellen – Tine verzendt inmiddels pakketten over de hele wereld – maar de klant kan ook een bezoekje brengen aan de Berkelse Poort winkel. Tine’s winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Check Also

Dutch Agro Systems bouwt aan de Leeuwenhoekweg

Bergschenhoek - Donderdagochtend 3 oktober ging om 11.15 uur op ludieke wijze de eerste paal de grond in voor de nieuwbouw van Dutch Agro Systems aan de Leeuwenhoekweg 58 in Bergschenhoek.

Geef een reactie