dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » De nieuwe Renault Clio bij Renault Autohaag Zeeuw
De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio bij Renault Autohaag Zeeuw

Nu in de showroom:

De nieuwe Renault Clio bij Renault Autohaag Zeeuw

Renault Autohaag Zeeuw presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Groupe Renault. Sinds 2013 staat de Clio zelfs aan de top van het B-segment in Europa – sinds 2012 noteert Renault elk jaar wéér hogere verkoopcijfers voor de Clio.

De beste Clio ooit

Met zijn Euro NCAP-score van vijf sterren zet de nieuwe Clio de traditie voort op het gebied van toonaangevende veiligheid. Samen met de rij-dynamiek, het comfort en het hoge kwaliteitsniveau die voorrang kregen bij het ontwerp- en productieproces, profileert de nieuwe Clio zich als de beste Clio ooit.
De vijfde generatie Clio is opnieuw moderner en atletischer en bezit hetzelfde DNA dat al bijna dertig jaar verantwoordelijk is voor succes.
Het nieuwe model bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties.
• Net als de Clio I van 1990 bezit de nieuwe generatie “alle kenmerken van een geweldige auto”. Het model is voorzien van technologie uit duurdere modellen zoals de Mégane en Espace.
• Net als de Clio II biedt hij indrukwekkende interieurruimte en hoogstaand comfort.
• Net als de Clio III heeft hij opnieuw een kwalitatief hoogwaardiger uitstraling.
• Net als de Clio IV heeft de nieuwe Clio een krachtige uitstraling, met een designtaal die het gehele aanbod van Renault heeft geïnspireerd en is uitgegroeid tot een handelsmerk van Renault.

‘Evolutie en Revolutie’

Met het design volgens het principe ‘Evolutie en Revolutie’ biedt de nieuwe Renault Clio een volwassener carrosserieontwerp en een compleet nieuw interieur. Met zijn fraai gebeeldhouwde vormen en zelfverzekerde voorzijde straalt de nieuwe Clio dynamiek uit en oogt hij vooruitstrevend, terwijl hij onmiddellijk herkenbaar is als Clio.
Honderd procent van de onderdelen zijn compleet nieuw. In het nieuwe interieur is duidelijk sprake van een revolutie. Zowel qua design als kwaliteitsuitstraling en technologie is het interieur geïnspireerd op dat van auto’s uit hogere segmenten. Daardoor profiteert de berijder van optimaal gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten.

“De nieuwe Renault Clio staat nu bij ons in de showroom. Wij nodigen iedereen uit om hem te komen bewonderen en een vrijblijvende proefrit te maken. Bij Autohaag Zeeuw rijd je al in een Nieuwe Clio voor € 16.290,- , dat is inclusief € 1.000,- Introductie Voordeel”, zegt Marco Ligtelijn, Directeur Renault Autohaag Zeeuw.

Check Also

Dutch Agro Systems bouwt aan de Leeuwenhoekweg

Bergschenhoek - Donderdagochtend 3 oktober ging om 11.15 uur op ludieke wijze de eerste paal de grond in voor de nieuwbouw van Dutch Agro Systems aan de Leeuwenhoekweg 58 in Bergschenhoek.

Geef een reactie