zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Feestelijke Open Dagen na verbouwing

Feestelijke Open Dagen na verbouwing

Bij Volkswagen M. de Koning Autobedrijven:

Feestelijke Open Dagen na verbouwing

Rotterdam Ommoord – Op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juli viert M. de Koning Autobedrijven een drietal feestelijke Open Dagen in de Volkswagenvestiging aan de Vlambloem 40-48 in Rotterdam Ommoord. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen profiteren van aantrekkelijke openingsacties.

Een moderne showroom en een geheel vernieuwde werkplaatsreceptie… de Volkswagenvestiging van M. de Koning Autobedrijven aan de Vlambloem 40 in Rotterdam Ommoord heeft gedurende de afgelopen maanden volledig in het teken gestaan van ingrijpende verbouwingswerkzaamheden.
Naast een ruime selectie nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie, de beste private lease tarieven en accessoires kan men vanaf nu in Ommoord ook terecht voor operational lease, onderdelendienst en het business center.

Feest

Natuurlijk is M. de Koning Autobedrijven erg blij met en trots op het resultaat en dat vieren zij met drie feestelijke Open Dagen op 11, 12 en 13 juli. Tijdens de Open Dagen worden bezoekers getrakteerd op aantrekkelijke openingsacties, friet, ijs en gratis autowasbeurt.
Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.mdekoning.nl, tel. 010 – 420 71 11.

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie