zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Barbecue KBO Bleiswijk

Barbecue KBO Bleiswijk

Bleiswijk – Voor veel verenigingen breekt er vanaf nu een zomerreces aan, zo ook voor de leden van de KBO afdeling Bleiswijk die om de twee weken bijeenkomen in het parochiehuis voor een gezellige kaart- of rummikubmiddag. Dinsdagmiddag 2 juli hield de afdeling de jaarvergadering en werd de clubkampioen klaverjassen, de heer Jan van den Bosch, gehuldigd. Hij ontving de wisselbeker om deze een jaar lang in bezit te hebben.
Om de zomertijd wat te onderbreken organiseert de KBO op vrijdagavond 26 juli een leuke BBQ avond in de mooie pastorietuin achter de r.k. kerk. Elk lid mag een introducee meenemen om hem of haar kennis te laten maken met de KBO. Leden hebben niet alleen de nodige voordelen door hun lidmaatschap, maar ontvangen ook elke maand een mooi magazine waarin allerlei wetenswaardigheden zijn vermeld.
Deelname aan deze BBQ kost € 15,- per persoon. Er is live muziek aanwezig en in deze tuin is het ontzettend leuk vertoeven. Opgeven kan tot 24 juli bij Arnold Oosterlaan, tel. 010 – 5212469. Er zijn al veel aanmeldingen, maar de tuin is groot!

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie