dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Barbecue KBO Bleiswijk

Barbecue KBO Bleiswijk

Bleiswijk – Voor veel verenigingen breekt er vanaf nu een zomerreces aan, zo ook voor de leden van de KBO afdeling Bleiswijk die om de twee weken bijeenkomen in het parochiehuis voor een gezellige kaart- of rummikubmiddag. Dinsdagmiddag 2 juli hield de afdeling de jaarvergadering en werd de clubkampioen klaverjassen, de heer Jan van den Bosch, gehuldigd. Hij ontving de wisselbeker om deze een jaar lang in bezit te hebben.
Om de zomertijd wat te onderbreken organiseert de KBO op vrijdagavond 26 juli een leuke BBQ avond in de mooie pastorietuin achter de r.k. kerk. Elk lid mag een introducee meenemen om hem of haar kennis te laten maken met de KBO. Leden hebben niet alleen de nodige voordelen door hun lidmaatschap, maar ontvangen ook elke maand een mooi magazine waarin allerlei wetenswaardigheden zijn vermeld.
Deelname aan deze BBQ kost € 15,- per persoon. Er is live muziek aanwezig en in deze tuin is het ontzettend leuk vertoeven. Opgeven kan tot 24 juli bij Arnold Oosterlaan, tel. 010 – 5212469. Er zijn al veel aanmeldingen, maar de tuin is groot!

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie