zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Tandartsenpraktijk Lansingerland viert vijfjarig bestaan

Tandartsenpraktijk Lansingerland viert vijfjarig bestaan

Tandartsenpraktijk Lansingerland viert vijfjarig bestaan

Berkel en Rodenrijs – Na ruim een decennium elders al goed te hebben samengewerkt, gingen Sandra en Reinier vijf jaar geleden van start met Tandartsenpraktijk Lansingerland. Eerst in Bergschenhoek, nu is TPL gevestigd aan de Ranonkelweg 1 te Berkel en Rodenrijs.

“We begonnen vijf jaar geleden op een spreekwoordelijk ‘zolderkamertje’ aan de Noorderparklaan in Bergschenhoek”, kijkt Sandra terug. “Het was fijn om daar op een overzichtelijke manier te beginnen, klein en knus, maar in de zomers tropisch warm. We hadden direct de mooiste en nieuwste tandheelkundige apparatuur aangeschaft, want goed gereedschap is het halve werk. Van begin af aan hadden we grotere plannen in gedachten.”
Na twee jaar konden ze hun nieuwe, huidige locatie aan de Ranonkelweg betrekken. “Na een vol jaar zeer grondig te hebben verbouwd stond daar onze droompraktijk. Zo goed doordacht, dat het altijd fijn werken is”, aldus Reinier.
Inmiddels zijn na vijf jaar al vier kamers bezet. TPL groeit als kool.
“Met de fysieke groei van de praktijk is natuurlijk ook ons team gegroeid. We kunnen niet anders zeggen dan dat waar we nu staan, we dat met het hele team bereikt hebben. Misschien de verkeerde volgorde, maar bovenal zijn we wie we nu zijn door het vertrouwen van onze patiënten. We realiseren ons dat dit een groot goed is. We doen er dan ook alles aan om dat vertrouwen niet te beschamen”, zeggen Sandra en Reinier. “We zijn dankbaar, dat we elke dag nog verder groeien. Zodoende kijken we langzaam uit naar uitbreiding van de praktijk in de vorm van een derde collega tandarts.”
Kijk voor meer informatie op de website https://www.tpl.dental/

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie