zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Nationale Modderdag
Ook een modderfestijn op de Kameleon.

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag

Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Een beetje onwennig starten de kinderen door voorzichtig de modder vast te pakken, maar als ze eenmaal gewend zijn hebben ze de grootste pret, zoals te zien is bij kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes en bij de Kameleon.

Check Also

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller ##+## Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.

Geef een reactie