dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Nationale Modderdag
Ook een modderfestijn op de Kameleon.

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag

Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Een beetje onwennig starten de kinderen door voorzichtig de modder vast te pakken, maar als ze eenmaal gewend zijn hebben ze de grootste pret, zoals te zien is bij kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes en bij de Kameleon.

Check Also

Indoorfestival DAKERAF voor jongeren Lansingerland

Lansingerland - Met ‘Pubers in de Spotlight’ richt de gemeente Lansingerland zich op een positieve manier op jongeren in Lansingerland. Om hier voor jongvolwassenen een nog prettigere plek te maken om te wonen, leven en zich te ontwikkelen, waarbij wordt geluisterd naar en samengewerkt met de jongeren zelf.

Geef een reactie