zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Lot uit de loterij

Lot uit de loterij

Lot uit de loterij

Bergschenhoek – John en Elly van Seventer wonnen met recht een lot uit de loterij. Zij mochten een heel weekend gratis rondtoeren in een nieuwe knalblauwe Focus ST Line; de eerste prijs uit de loterij die gehouden werd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Outdoor Valley.

Uit handen van Forddealer Jan Rodenburg van Van Dijk/Schouten in Bergschenhoek ontvingen zij vrijdagmiddag 28 juni de sleutel van de auto. Zij bezochten het buitensportcentrum tijdens de Open Dag en kochten vier loten.
Ze wisten al welke kant ze uit gingen in het weekend: richting Zeeland. “Lekker weer en heerlijk langs de kust; en dat met een volle tank, want ook die krijgen we er bij. Het wordt echt een weekend showrijden en plezier maken, want we hebben geen haast.” De overige prijzen van de loterij werden ook getrokken en verdeeld.

Check Also

Tandartsenpraktijk Lansingerland viert vijfjarig bestaan

Berkel en Rodenrijs - Na ruim een decennium elders al goed te hebben samengewerkt, gingen Sandra en Reinier vijf jaar geleden van start met Tandartsenpraktijk Lansingerland. Eerst in Bergschenhoek, nu is TPL gevestigd aan de Ranonkelweg 1 te Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie