zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Advertorial » Lot uit de loterij

Lot uit de loterij

Lot uit de loterij

Bergschenhoek – John en Elly van Seventer wonnen met recht een lot uit de loterij. Zij mochten een heel weekend gratis rondtoeren in een nieuwe knalblauwe Focus ST Line; de eerste prijs uit de loterij die gehouden werd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Outdoor Valley.

Uit handen van Forddealer Jan Rodenburg van Van Dijk/Schouten in Bergschenhoek ontvingen zij vrijdagmiddag 28 juni de sleutel van de auto. Zij bezochten het buitensportcentrum tijdens de Open Dag en kochten vier loten.
Ze wisten al welke kant ze uit gingen in het weekend: richting Zeeland. “Lekker weer en heerlijk langs de kust; en dat met een volle tank, want ook die krijgen we er bij. Het wordt echt een weekend showrijden en plezier maken, want we hebben geen haast.” De overige prijzen van de loterij werden ook getrokken en verdeeld.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie