woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » fbpost » Lola van der Meer Nederlands kampioen Skills

Lola van der Meer Nederlands kampioen Skills

Lola van der Meer Nederlands kampioen Skills

Berkel en Rodenrijs – Lola van der Meer van HBR is zondag 23 juni Nederlands kampioen geworden in een bomvol Wagener stadion. De talentvolle speelster deed mee aan de slotdag van het NK Skills. De KNHB nodigde Lola van der Meer samen met 14 andere hockeytalenten uit op basis van een video waarin zij meerdere trucs konden demonstreren. Voor Lola geen probleem, want zij beheert al een aantal jaar een succesvol instagram account (@lolahockeytricks) met veel coole video’s. Lola won meerdere Battles waarin op basis van punten per truc (met moeilijkheidsgraad) een winnaar bepaald werd. Aan het einde van de dag werd zij bekroond tot Skills Queen. Het werd voor haar een prachtige dag waarin zij gehuldigd werd én haar kunsten opnieuw mocht laten zien ten overstaande van 6500 supporters in de rust van het Pro League duel tussen Nederland en Australië in het Wagener Stadion.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: GLZ Delfshaven – TOGB (za) Berkel – Westlandia 14.30 uur Van Nispen – Soccer …

Geef een reactie