dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Bleiswijk – Dinsdag 18 juni werd de jaarlijkse Muziek- en Talentenavond gehouden op c.b.s. De Wiekslag. De avond werd druk bezocht door ouders, familieleden en belangstellenden. Leerlingen uit verschillende groepen, van groep 2 tot en met groep 8, verzorgden leuke optredens voor het publiek. Er werd een zeer gevarieerd programma geboden. Het toegestroomde publiek kon genieten van zang, dans, piano, trompet, turnen, moppen tappen, toneel, judo demonstraties en rappen. Als verrassing traden ook de leerkrachten op. Zij waren verkleed als kabouters en lieten de kabouterdans zien. Deze dans werd al snel mee gedaan door iedereen in de zaal. In de pauze werd limonade, koffie en thee geserveerd met iets lekkers erbij, wat door de ouderraad was geregeld. Alle aanwezigen waren trots op de leerlingen, want ‘je moet maar durven om op het podium te gaan staan en op te treden voor een zaal vol publiek’. De avond werd knallend afgesloten met wel vier confetti poppers. Het was een spektakel, een talentvolle avond waarvan iedereen genoten heeft.

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie