zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Bleiswijk – Dinsdag 18 juni werd de jaarlijkse Muziek- en Talentenavond gehouden op c.b.s. De Wiekslag. De avond werd druk bezocht door ouders, familieleden en belangstellenden. Leerlingen uit verschillende groepen, van groep 2 tot en met groep 8, verzorgden leuke optredens voor het publiek. Er werd een zeer gevarieerd programma geboden. Het toegestroomde publiek kon genieten van zang, dans, piano, trompet, turnen, moppen tappen, toneel, judo demonstraties en rappen. Als verrassing traden ook de leerkrachten op. Zij waren verkleed als kabouters en lieten de kabouterdans zien. Deze dans werd al snel mee gedaan door iedereen in de zaal. In de pauze werd limonade, koffie en thee geserveerd met iets lekkers erbij, wat door de ouderraad was geregeld. Alle aanwezigen waren trots op de leerlingen, want ‘je moet maar durven om op het podium te gaan staan en op te treden voor een zaal vol publiek’. De avond werd knallend afgesloten met wel vier confetti poppers. Het was een spektakel, een talentvolle avond waarvan iedereen genoten heeft.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie