zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Talentenavond bij De Wiekslag

Bleiswijk – Dinsdag 18 juni werd de jaarlijkse Muziek- en Talentenavond gehouden op c.b.s. De Wiekslag. De avond werd druk bezocht door ouders, familieleden en belangstellenden. Leerlingen uit verschillende groepen, van groep 2 tot en met groep 8, verzorgden leuke optredens voor het publiek. Er werd een zeer gevarieerd programma geboden. Het toegestroomde publiek kon genieten van zang, dans, piano, trompet, turnen, moppen tappen, toneel, judo demonstraties en rappen. Als verrassing traden ook de leerkrachten op. Zij waren verkleed als kabouters en lieten de kabouterdans zien. Deze dans werd al snel mee gedaan door iedereen in de zaal. In de pauze werd limonade, koffie en thee geserveerd met iets lekkers erbij, wat door de ouderraad was geregeld. Alle aanwezigen waren trots op de leerlingen, want ‘je moet maar durven om op het podium te gaan staan en op te treden voor een zaal vol publiek’. De avond werd knallend afgesloten met wel vier confetti poppers. Het was een spektakel, een talentvolle avond waarvan iedereen genoten heeft.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie