zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » fbpost » Getuigenoproep straatroof Annie M.G. Schmidtpark

Getuigenoproep straatroof Annie M.G. Schmidtpark

Berkel/Bergschenhoek – Dinsdagavond 2 juli 2019 omstreeks 23.10 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden in het Annie M.G. Schmidtpark. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de straatroof is een jongeman in de nabijheid van het skatepark door een groep van meerdere jongeren belaagd en met geweld beroofd van zijn eigendommen. Het slachtoffer heeft hierbij ook verwondingen opgelopen.
De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord op de plaats van het incident of een groep jongeren heeft zien lopen in de omgeving rond het tijdstip van het incident.
Na de beroving zijn de daders waarschijnlijk te voet weggelopen in de richting van de brandweerkazerne richting station Rodenrijs van de Randstadrail.
De daders hebben een getinte huidskleur en zijn mogelijk van Noord-Afrikaanse of Marokkaanse afkomst.
De politie verzoekt een ieder die informatie kan geven contact op te nemen met tel. 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt hierbij verwijzen naar kenmerk: 2019196678.

Check Also

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller ##+## Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.