zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » fbpost » Getuigenoproep straatroof Annie M.G. Schmidtpark

Getuigenoproep straatroof Annie M.G. Schmidtpark

Berkel/Bergschenhoek – Dinsdagavond 2 juli 2019 omstreeks 23.10 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden in het Annie M.G. Schmidtpark. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de straatroof is een jongeman in de nabijheid van het skatepark door een groep van meerdere jongeren belaagd en met geweld beroofd van zijn eigendommen. Het slachtoffer heeft hierbij ook verwondingen opgelopen.
De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord op de plaats van het incident of een groep jongeren heeft zien lopen in de omgeving rond het tijdstip van het incident.
Na de beroving zijn de daders waarschijnlijk te voet weggelopen in de richting van de brandweerkazerne richting station Rodenrijs van de Randstadrail.
De daders hebben een getinte huidskleur en zijn mogelijk van Noord-Afrikaanse of Marokkaanse afkomst.
De politie verzoekt een ieder die informatie kan geven contact op te nemen met tel. 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt hierbij verwijzen naar kenmerk: 2019196678.

Check Also

Hoogheemraadschap beloont innovatief idee

Bergschenhoek - Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is al enige tijd druk in de weer met het controleren van sloten in Lansingerland. Maandagochtend 14 oktober waren ze in de sloten rond en in de glastuinbouwcluster van Bergschenhoek actief. Dat gebeurde op een eigentijdse wijze: met een droneboot. Deze nieuwe en innovatieve manier van meten maakt de controles effectiever.