dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Geslaagden Melanchthon Bergschenhoek

Geslaagden Melanchthon Bergschenhoek

Bergschenhoek – Melanchthon Bergschenhoek is trots op onderstaande leerlingen, die met een diploma de school verlaten.

HAVO – 96% gelaagd: Timo Ackermans, Maaike Bakkers, Robin Bänffer, Raùl Barbosa Lebrero, Maika Barendse, Anne Bekkers, Stijn Bloom, Bas van den Bosch, Lukas van der Burg, Mandy van der Burg, Niekka van der Burg, Aylin Çanta, Rowena Coenraadts, Angelique Colijn, Quinten Daamen, Esmee Dartee, Jasper Dekker, Davey van Dieren, Jip van Drongelen, Suzanne van Duijn, Rick Duijvestijn, Koen Feenstra, Daan Friederich, Isabel van Geest, Famke Geraeds, Kayleigh de Geus, Balder de Gier, Sven Giezen, Abel Gijsbers, Floortje Gilhuijs, Cindy Goosen, Isabella Gunneweg, Sander van Herk, Erwin Heschlé, Mats van Hooff, Sterre IJsseldijk, Melissa de Jong, Lorena de Jonge, Maurice Kerver, Sophie van der Klein, Arthur van der Knaap, Milou Koch, Pjotr van Koesveld, Nyah Kolk, Giovanni Lancel, Noortje van der Lee, Kim Leeters, Melissa van Lopik, Jurgen Luichies, Cas Maasland, Manuel Mangieri, Julian Meijer, Nina van den Meiracker, Annika Müller, Sanne Naaborg, Mathijs Niezen, Pierce O’Connor, Marit van Oosten, Anne Poos, Ivo Renes, Sebastiaan Rodenburg, Bram Roozenburg, Lorenzo Rotmeijer, Gaby Rotteveel, Jarno Ruijgrok, Luca Schalkwijk, Finn Spaans, Nicky Stastra, Sam Stecher, Megan Steenbergen, Dylan Stofbergen, Abir Tabat, Ashanti Tresfon, Toby Treurniet, Tim van Uffelen, Chris van der Weijden, Kyra Westerweel, Rosanna van Wijk, Marin Wijsman, Roy van Winden, Michelle Zandbergen.

VWO – 94% geslaagd: Arusha van Adrichem, Gwen van Adrichem, Erik Bade, Rick Barg, Iris Barnhoorn, Tijmen ter Beek, Philip van den Berge, David van Bergem, Daan Bergers, Nadia Bigirimana, Tjerk Blom, Boris Brabander, Bibi Buitenhek, Annelot Busch, Gerrit van Doorn, Lucas van Ede, Laurens Eschauzier, Pim Fok, Thijmen de Haas, Tomi van den Ham, Roos den Hartog, Derell Hasselnook, Rens Hassfeld, Niek den Heeten, Frederike van der Helm, Daphne Hijdra, Joas Huurman, Britt van der Knaap, Lune Koch, Martijn Kuiper, Olivier Langstraat, Saartje Langstraat, Nico van der Lelij, Finn Lexmond, Elly Luo, Willemijn Meijer, Floris Muis, Yvette Notenboom, Annemijn de Potter, Yatin Ramkisoen, Niels Rebers, Max Rensen, Lisa Rijnbeek, Brenda Roelse, Daniël de Ruijter, Maik Scheermeijer, Sake Smites, Robert van der Stee, Doris Takkenberg, Edwin Teeling, Nienke van der Veer, Annaïck Verhoef, Julia Vlasblom, Tim van Vliet, Michael Vogels, Kars de Vries, Kristy Weerdenburg, Amber Winter, Noa Zeelenberg, Tycho van Zuijlen.

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie