maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Commentaar » Agenda

Agenda

Wat was het een goed idee om een activiteitenagenda op de site van de gemeente op te nemen. Om iedereen die iets wilde gaan organiseren de gelegenheid te geven zijn of haar activiteit daarop te plaatsen, zodat voor iedereen duidelijk kon zijn wat er waar en wanneer gebeurde. Ook handig, zou je denken, voor andere verenigingen en organisaties om vooraf even te informeren of controleren of een dag of weekend al druk bezet was en dus uitgeweken zou kunnen worden naar een ander moment.
Maar: volgens mij moeten de kussens weer eens flink worden opgeschud, want die agenda lijkt soms bijna leeg, terwijl je – als je van een beetje actie en gezelligheid houdt – je met name in de weekends van het ene naar het andere feest kunt rennen. Jammer voor degenen die hun best doen iets leuks te presenteren, maar ook sneu voor de bezoekers die aan het einde van (met name een zaterdag of zondag) doodop bij thuiskomst in een stoel neerploffen om bij te komen van alle aankopen en indrukken! Bij activeren en organiseren hoort ook communiceren. Misschien een goed idee de agenda weer meer te gaan benutten of even na te vragen of er al een of meerdere vergunningen zijn afgegeven die dag, week of dat weekend wat je als organisatie voor ogen had? Pffffff; en dat na zo’n warm en druk weekend!

Trees Borkus-Henskens

Check Also

Het is een plaatje!

Ik wil u deze week attenderen op onze bedrijfspagina elders in deze krant. Te lezen …

Geef een reactie