zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » fbpost » Mid Summer Night Shopping werd een zwoele avond

Mid Summer Night Shopping werd een zwoele avond

Mid Summer Night Shopping werd een zwoele avond

Berkel en Rodenrijs – De negende editie van de jaarlijkse Mid Summer Night Shopping in Berkel Centrum werd een echt zomers feestje. Het werd een zwoele avond met slenterend publiek, muziek, aanbiedingen en volle terrasjes.

Trees Borkus-Henskens

Beter kon het niet passen die avond: de trommels van de Rhythm Allstars Brassband zorgden voor een zomerse sfeer en waren te horen in alle winkelstraten. De danseressen van de brassband waren leuk om naar te kijken, maar zij dansten niet alleen. Onderweg werden de bezoekers van het winkelcentrum uitgenodigd een dansje mee te wagen en dat lukte aardig.

Voor iedereen

Terwijl er volop werd gewinkeld en genoten waren ook de kinderen niet vergeten. Ze konden een glitter tattoo laten zetten, een rondje maken in de draaimolen of proberen op vakkundige wijze een glaasje limonade te ‘melken’ bij een grote koe. Het springkussen trok eveneens veel kinderen, maar de grootste pret op deze avond was toch het nieuwe waterfestijn op Het Plein. Daar konden ze geen genoeg van krijgen.
Tegen tienen hadden de meeste bezoekers inmiddels hun eigen ‘terrasjes’ opgezocht en werd het weer rustig in het centrum.

Check Also

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller ##+## Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.

Geef een reactie