zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Ontdek de Groenzoom per fiets

Ontdek de Groenzoom per fiets

Ontdek de Groenzoom per fiets

Berkel en Rodenrijs – Hoe Nederlands wilt u het hebben? Op woensdag 10 juli ontdekt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap van De Groenzoom per fiets. Het voordeel van deze excursie is dat we op de fiets een veel groter gebied kunnen verkennen. In een rustig tempo verkennen we met vele tussenstops het gebied. Hierdoor kunt u de omgeving optimaal in u opnemen. De excursie is op de fiets over (half)verharde paden, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op woensdag 10 juli start om 13:00 uur. Het verzamelpunt is bij Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1, waar u terecht kunt voor een kop koffie of thee. Meld u uiterlijk één week voor aanvang aan door een e-mail te sturen aan beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem uw eigen fiets en een verrekijker mee. Vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand!

Check Also

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller ##+## Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.

Geef een reactie