dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Ontdek de Groenzoom per fiets

Ontdek de Groenzoom per fiets

Ontdek de Groenzoom per fiets

Berkel en Rodenrijs – Hoe Nederlands wilt u het hebben? Op woensdag 10 juli ontdekt u samen met beheerder Cor Noorman, het typisch Hollandse polderlandschap van De Groenzoom per fiets. Het voordeel van deze excursie is dat we op de fiets een veel groter gebied kunnen verkennen. In een rustig tempo verkennen we met vele tussenstops het gebied. Hierdoor kunt u de omgeving optimaal in u opnemen. De excursie is op de fiets over (half)verharde paden, duurt maximaal twee uur en is gratis. De excursie op woensdag 10 juli start om 13:00 uur. Het verzamelpunt is bij Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1, waar u terecht kunt voor een kop koffie of thee. Meld u uiterlijk één week voor aanvang aan door een e-mail te sturen aan beheer@degroenzoom.nl. Hondenbezitters wordt vriendelijk verzocht hun hond niet mee te nemen. Belangrijk: Neem uw eigen fiets en een verrekijker mee. Vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand!

Check Also

Indoorfestival DAKERAF voor jongeren Lansingerland

Lansingerland - Met ‘Pubers in de Spotlight’ richt de gemeente Lansingerland zich op een positieve manier op jongeren in Lansingerland. Om hier voor jongvolwassenen een nog prettigere plek te maken om te wonen, leven en zich te ontwikkelen, waarbij wordt geluisterd naar en samengewerkt met de jongeren zelf.

Geef een reactie