dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Sponsorklaverjassen Huize Petrus

Berkel en Rodenrijs – Het klaverjassen in de koffiezaal van 9 juli gaat niet door.

Wandelen in de Groenzoom

Berkel en Rodenrijs – Voor de liefhebber worden er wandelingen georganiseerd die vertrekken vanaf Tuinderij De Groenzoom, Stropersweg 1 (zijweg Past. Verburgweg). Irmgard Bakker wandelt twee keer per maand op woensdag, vertrektijd 14.00 uur (duur ca. een uur). Data: 10 en 24 juli, 14 en 28 augustus en 11 en 25 september. Aanmelden uiterlijk dinsdag voor de wandeling, tel. 06 – 19000157. Deelname is gratis.

Zomerbridge bij Bridgen Overdag Berkel

Berkel en Rodenrijs – Ook al is het bridgeseizoen van Bridgen Overdag Berkel, B.O.B., beëindigd, toch wil de vereniging doorgaan en organiseert daarom een zomerbridge in Wel-kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Op de woensdagmiddagen 10, 17, 24 en 31 juli. Deelname kost € 4,- per keer. Ook kan er na afloop van de laatste middag bij voldoende belangstelling een Chinese maaltijd worden geboekt, kosten € 12,50 per persoon. Het is geen vrije inloop dus men dient zich voor elke middag aan- of af te melden. Wie geen partner heeft om te bridgen zal de wedstrijdleiding (in overleg) koppelen aan een partner. Zaal open 13.00 uur. Aanmelden kan bij Markies via markiestine@gmail.com of tel. 06-57023456 of bij Melief via tinerethans@hetnet.nl, tel. 06-10508525. Wie lid wil worden van B.O.B. kan zich aanmelden bij de secretaris via l.vandorp@casema.nl of bel 010-5217751 / 06 – 14187812.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op dinsdag 9 juli een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.Lunch en Meer in Wel-kom!

Lunch en Meer

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 5 juli is er weer een Lunch en Meer in inloophuis Wel-kom aan de Van Koetsveldstraat 3. De vrijwilligers van Team Kruispunt staan voor u klaar vanaf 12.00 uur tot 13.30 uur. Komt u ook gezellig mee eten en mee praten? Graag horen we even of u komt. Dan zorgen wij dat er genoeg eten is voor iedereen. Van de gasten vragen we een vrijwillige bijdrage. Opgave bij Wel-kom! of via telefoonnummer 06-49423712 (Angela van Schaik).

Discozwemmen

Berkel en Rodenrijs – Op Zaterdag 6 juli is er discozwemmen in Speeltuin De Kievit. Aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur. Alle kinderen die nog op de basisschool zitten zijn welkom. Kinderen jonger dan 7 jaar alleen onder volwassenen begeleiding. De entreeprijs voor niet leden is €2,- per kind (ouders gratis), incl. een kindercocktail en een snoepje. Bij slecht weer wordt het afgelast (melding website en facebook) en verzet naar 13 juli. Voor kinderen zonder diploma zijn zwembandjes verplicht.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand weer twee klaverjasmiddagen en …

Geef een reactie