maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Activiteiten Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – Elke eerste woensdag van de maand kan bij Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Medisch Hart Bleiswijk, Dorpsstraat 3, de bloeddruk worden gemeten (gratis, aanmelden vooraf niet nodig). Ook houdt ergotherapeut Jochen Bilderbeek van ergotherapiepraktijk Emergo tussen 10.00 en 12.00 uur gratis spreekuur, evenals stoelspecialist Zorgdrager die van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig is. Schoenspecialist Van Asperen is wekelijks op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig. Wie goed wil rijden op een scootmobiel, kan dit doorgeven aan de Thuiszorgwinkel. Zij zorgen voor deskundige begeleiding, tel. 010-8701824.

Ophalen oud papier

Bleiswijk – In Bleiswijk wordt iedere eerste donderdag van de maand oud papier opgehaald. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan hockeyvereniging HVB en peuterspeelzaal De Peuterhoek. In sommige wijken wordt het papier al overdag opgehaald. Raadpleeg uw afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Koppelklaverjassen

Bleiswijk – Iedere donderdagavond organiseert de Bleiswijkse Klaverjasvereniging koppelklaverjassen in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Gemiddeld komen er tussen de 20 en 30 gezellige klaverjassers een kaartje leggen. Aanvang 20.30 uur. Inschrijfgeld € 3,50 per persoon. Voor wie geen klaverjaspartner heeft, worden op de avond zelf koppels gevormd. Kom gerust eens langs en kaart een avondje mee.

Zomerstop Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. In verband met een verbouwing is de zomerstop vervroegd ingegaan, zodat de soos nu gesloten is. Planning onder voorbehoud: Megafun 19 en 20 augustus 2019 en Lan@pectos 23 t/m 26 augustus 2019. Informatie: www.pectos.nl.

Cursus levensverhaal Schrijven

Bleiswijk – Dinsdag 24 september start in De Leeuwerik de cursus ‘Levensverhaal Schrijven’.
Tijdens deze cursus leert u hoe u de verhalen over uw leven op uw eigen unieke manier kunt vastleggen.
Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan: verschillende werkvormen voor het ophalen van herinneringen, schrijftechnieken, stijl, woord- en taalgebruik en verschillende schrijfvormen.
De cursus ‘Levensverhaal Schrijven’ is een cursus voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven en die interesse heeft in het schrijven van (delen van) het eigen levensverhaal. Schrijfervaring is niet vereist.
De cursus wordt gegeven door Yvonne van der Kaaij van Biografiebureau Scribenda. Zij is gespecialiseerd in het schrijven van levensverhalen, coacht schrijvers en is schrijfdocent (levensverhalen schrijven, korte verhalen schrijven, creatief schrijven en poëzie).
Frequentie: eens in de veertien dagen. Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur. Prijs: € 165,- voor 8 lessen.
Koffie en thee zijn voor een vriendenprijs bij de bar te koop.
Voor aanmelden en informatie: scribenda@live.nl of tel. 010-5218101.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

ACR kringloop kelderverkoop Berkel en Rodenrijs – Iedere donderdagavond is het Actie Comité Rehoboth in …

Geef een reactie