zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Expositie in De Tuinen

Expositie in De Tuinen

Expositie in De Tuinen

Bleiswijk – Van 4 juni tot en met 3 oktober worden de schilderijen van Henny Zwaan tentoongesteld in de openbare ruimtes van woonzorgcentrum Laurens De Tuinen.

Henny begon in 1990 met schilderen en heeft zich de nat-in-nat techniek van aquarelleren eigengemaakt. Na een korte onderbreking is zij op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Tegenwoordig schildert zij vooral met acryl en olieverf. Inspiratie haalt zij vooral uit de natuur, de dierenwereld en tijdens haar verre reizen. Ook dichtbij huis ziet Henny vaak prachtige wolkenluchten en andere zaken die haar er toe zetten om het aan het doek toe te vertrouwen. Af en toe experimenteert zij wat. Zo hangt er in de tentoonstelling een afbeelding van Toscane die geschilderd is in aquarel op glas. In overleg schildert Henny ook in opdracht.
Geïnteresseerden in haar werk kunnen een kijkje nemen bij Laurens De Tuinen, Oranjetuin 124-126 te Bleiswijk.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie