zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Expositie in De Tuinen

Expositie in De Tuinen

Expositie in De Tuinen

Bleiswijk – Van 4 juni tot en met 3 oktober worden de schilderijen van Henny Zwaan tentoongesteld in de openbare ruimtes van woonzorgcentrum Laurens De Tuinen.

Henny begon in 1990 met schilderen en heeft zich de nat-in-nat techniek van aquarelleren eigengemaakt. Na een korte onderbreking is zij op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Tegenwoordig schildert zij vooral met acryl en olieverf. Inspiratie haalt zij vooral uit de natuur, de dierenwereld en tijdens haar verre reizen. Ook dichtbij huis ziet Henny vaak prachtige wolkenluchten en andere zaken die haar er toe zetten om het aan het doek toe te vertrouwen. Af en toe experimenteert zij wat. Zo hangt er in de tentoonstelling een afbeelding van Toscane die geschilderd is in aquarel op glas. In overleg schildert Henny ook in opdracht.
Geïnteresseerden in haar werk kunnen een kijkje nemen bij Laurens De Tuinen, Oranjetuin 124-126 te Bleiswijk.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie