maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » fbpost » Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer

Lansingerland – Met name voor senioren is het van belang dat zij de juiste maatregelen nemen als de temperatuur zomerse waarden aanneemt. Zo veel mogelijk de koelte en de schaduw opzoeken, een rustig tempo aanhouden, niet veel lichamelijke inspanning verrichten, maar ook veel water drinken en af en toe een lekker koel waterijsje zijn zaken die belangrijk zijn. Welzijn Lansingerland verraste de bewoners van hun zorglocaties -De Leeuwerik in Bleiswijk, Ontmoet! In Bergschenhoek en Huize Sint Petrus in Berkel en Rodenrijs- maandagmiddag 24 juni allemaal met een flesje koel water en een waterijsje. Iets waar niemand ‘nee’ tegen zei en waar gezellig met elkaar van werd genoten!

Check Also

HCM en solisten bezorgen volle kerkzaal een heerlijke muzikale avond

Berkel en Rodenrijs - Het Hollands Christelijk mannenkoor (HCM) is altijd bereid na afloop van een concert een toegift te geven. Het maandagavond 1 juli gegeven Zomeravondconcert in De Ark kunnen we gerust zien als één grote toegift voor al die trouwe fans van het HCM.

Geef een reactie