maandag 16 september 2019 | week 38
Home » fbpost » Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer

Lansingerland – Met name voor senioren is het van belang dat zij de juiste maatregelen nemen als de temperatuur zomerse waarden aanneemt. Zo veel mogelijk de koelte en de schaduw opzoeken, een rustig tempo aanhouden, niet veel lichamelijke inspanning verrichten, maar ook veel water drinken en af en toe een lekker koel waterijsje zijn zaken die belangrijk zijn. Welzijn Lansingerland verraste de bewoners van hun zorglocaties -De Leeuwerik in Bleiswijk, Ontmoet! In Bergschenhoek en Huize Sint Petrus in Berkel en Rodenrijs- maandagmiddag 24 juni allemaal met een flesje koel water en een waterijsje. Iets waar niemand ‘nee’ tegen zei en waar gezellig met elkaar van werd genoten!

Check Also

Besluiten b. en w. tijdens zomerreces

Lansingerland - Het college van b. en w. verbetert de verkeersveiligheid van de Zuidersingel en onderzoekt een nieuwe verbinding voor (vracht)verkeer tussen de Molenweg en bedrijventerrein Oudeland. Op advies van de GGD heeft het college per direct een exploitatieverbod voor Kinderdagverblijf Pimmie afgegeven. Het college ziet de grote impact van de standplaatsloting op ondernemers in Berkel Centrum, neemt signalen buitengewoon serieus en verkent met urgentie welke mogelijkheden er zijn.

Geef een reactie