woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » 100% geslaagd bij PLUS Koelhuis

100% geslaagd bij PLUS Koelhuis

100% geslaagd bij PLUS Koelhuis

Bergschenhoek – De examenperiode is altijd een enorm spannende tijd voor de examenkandidaten.
Bij PLUS Koelhuis waren er dit jaar maar liefst 14 collega’s die examen mochten doen. Het is ieder jaar weer een uitdaging om met elkaar deze kandidaten te helpen om ervoor te zorgen dat zij de examens goed voorbereid kunnen beginnen. Werktijden worden overgenomen of er wordt geschoven met werktijden, zodat zij zich maximaal kunnen inspannen op dat ene moment en niet zonder succes! Alle 14 kandidaten hebben hun diploma in één keer gehaald.
Vrijdag 21 juni is er dan ook even even stil gestaan bij dit moment, met een drankje en een hapje.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie