woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Lezersschrijven » Fouten toegeven blijft moeilijk

Fouten toegeven blijft moeilijk

Ook ik verbaas me erover, dat bloemenkiosk Steentjes nog immer zo ongeveer ín het waterkunstwerk op het plein bij ’t Vierkantje staat. Er is werkelijk geen enkele logische reden om de heren Martin en Paul hier hun kraam te laten opzetten. Het begon met een verbouwing van het plein. Daardoor moesten de heren verhuizen naar een plek onderaan bij De Visch. Dit bleek een prima standplaats. En nu staan ze weer terug op het plein, maar in een kunstwerk, tegenover een bloemenwinkel en het aanzicht op het plein voor de kant van Van Atten én de bezoekers van ’t Vierkantje ontnemend. Voor wie is dit een goede plek? Voor niemand. De tijdelijke plek was veel beter. Daar wordt wel aan andere kramen een plek verleend. Oftewel: alle argumenten pleiten vóór verhuizing terug naar De Visch. Het enige argument om de heren te dwingen om op het plein te staan, is het voorkomen van gezichtsverlies van de verantwoordelijke wethouder. Wees stoer en geef toe dat dit onlogisch is. Dat zou u zo goed staan.

D. Struijs
Bergschenhoek

Check Also

Licht aan het eind van de tunnel

Als u denkt dat wij hier lijden onder een niet ophoudende soap van toewijzing standplaatsen, …

Geef een reactie