maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Politieberichten » Ongeval met letsel

Ongeval met letsel

Bergschenhoek – Maandag 24 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 65-jarige fietsster en een personenauto op de rotonde Boterdorpseweg nabij de brandweerkazerne. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden die aanwezig waren op de kazerne zagen het ongeval gebeuren en hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. De fiets van het slachtoffer is door de politie thuisgebracht. De rotonde is enige tijd afgesloten geweest.

Check Also

Aanhouding wegens bedreiging

Berkel en Rodenrijs – Een 14-jarige inwoner uit Berkel en Rodenrijs is vrijdag 5 juli …

Geef een reactie