woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Politieberichten » Ongeval met letsel

Ongeval met letsel

Bergschenhoek – Maandag 24 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 65-jarige fietsster en een personenauto op de rotonde Boterdorpseweg nabij de brandweerkazerne. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden die aanwezig waren op de kazerne zagen het ongeval gebeuren en hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. De fiets van het slachtoffer is door de politie thuisgebracht. De rotonde is enige tijd afgesloten geweest.

Check Also

Na bedreiging in sloot beland

Bergschenhoek – Een 19-jarige man uit Rotterdam is op donderdag 10 oktober met zijn auto …

Geef een reactie