woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Politieberichten » Loslopend schaap

Loslopend schaap

Berkel en Rodenrijs – Een loslopend schaap heeft enkele agenten heel wat werk bezorgd. Op woensdag 19 juni omstreeks vijf uur in de middag viel de melding aan het Boezempad. Het dier bevond zich aan de verkeerde kant van een sloot midden in het hoge gras. Het vangen bleek een grote uitdaging want het schaap bleek aardig eigenwijs. Het lukte op dat moment niet om de eigenaar aan de telefoon te krijgen. Met behulp van een omstander slaagden de agenten er in het beest te vangen en in de politieauto te zetten. Uiteindelijk is het schaap, na alsnog met de eigenaar te hebben gesproken, teruggeplaatst in de weide.

Check Also

Na bedreiging in sloot beland

Bergschenhoek – Een 19-jarige man uit Rotterdam is op donderdag 10 oktober met zijn auto …

Geef een reactie