maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Politieberichten » Loslopend schaap

Loslopend schaap

Berkel en Rodenrijs – Een loslopend schaap heeft enkele agenten heel wat werk bezorgd. Op woensdag 19 juni omstreeks vijf uur in de middag viel de melding aan het Boezempad. Het dier bevond zich aan de verkeerde kant van een sloot midden in het hoge gras. Het vangen bleek een grote uitdaging want het schaap bleek aardig eigenwijs. Het lukte op dat moment niet om de eigenaar aan de telefoon te krijgen. Met behulp van een omstander slaagden de agenten er in het beest te vangen en in de politieauto te zetten. Uiteindelijk is het schaap, na alsnog met de eigenaar te hebben gesproken, teruggeplaatst in de weide.

Check Also

Aanhouding wegens bedreiging

Berkel en Rodenrijs – Een 14-jarige inwoner uit Berkel en Rodenrijs is vrijdag 5 juli …

Geef een reactie