maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Doto ‘dansend het jaar door’

Doto ‘dansend het jaar door’

Doto ‘dansend het jaar door’

Bergschenhoek – Zaterdag 15 juni was het dan zo ver; de grote tweejaarlijkse dansvoorstelling in theater aan de Schie in Schiedam. Dit jaar was het thema ‘Dansend het jaar door’. Het was weer een daverend succes!!

Het toegestroomde publiek kon genieten van de spetterende optredens tijdens de avond- en middagvoorstellingen. De voorstelling begon zoals elk nieuw seizoen na een zomervakantie begint: nagenieten van een mooie zomer met dansers die aan het zonnebaden waren. Daarna door naar de herfst met onder andere verschillende regendansen. Door naar de winter met kerst en schaatsen. Tijdens de lente kon men genieten van verschillende dansen met vlinders en bloemen. Hierna de zomer in en tenslotte werd de zomervakantie ingezeild. Het leukste was dat alle dansers in alle stijlen zo veel plezier uitstraalden!
Het zou natuurlijk nooit zo’n succes zijn geweest zonder de docenten, dansers, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk het theater.

De lessen gaan nog door tot en met vrijdag 19 juli en zullen in de week van 2 september weer van start gaan.

Check Also

Stichting Van Oldenbarnevelthoeve viert eerste lustrum

Berkel en Rodenrijs - Met familie, vrienden, bekenden en andere belangstellenden vierden de bewoners en medewerkers van de Van Oldenbarnevelthoeve in ’t Rodenrijs het eerste lustrum. De stichting biedt meervoudige en verstandelijk gehandicapte jongvolwassenen een veilige omgeving om in te wonen. Maar ook een mooie omgeving in het groen.

Geef een reactie