woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek – Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Van de ondernemers voor de bezoekers; als pure waardering voor de klanten. Dat is wat zaterdag centraal staat. Met een leuk programma voor alle doelgroepen. Met muziek en dans, een zestigtal kramen vol artikelen en presentaties door het hele centrum, een modeshow en gezelligheid tot in de late uurtjes.

Hernieuwde samenwerking

De ondernemers willen de bezoekers van het winkelcentrum laten ervaren hoe fijn hun winkelcentrum is. Een voorbeeld van de hernieuwde samenwerking. Dit feest is een goed voorbeeld van de intensieve samenwerking tussen alle belanghebbenden van het winkelcentrum. Een van de pijlers van de voor het centrum opgezette visie. De voorbereiding naar concrete invulling van de nieuwe centrumvisie staat in jaar 2019 centraal. De herinrichting vormt daar een belangrijk deel van, maar ook dit Bruisend Bergschenhoek feest vormt daar een onderdeel van. Mensen komen in beweging, er ontstaan nieuwe initiatieven om er samen iets goeds van te maken! Dat geeft veel positieve energie.

Het programma

Wat kunnen we zaterdag allemaal verwachten?
Nadat de wethouder om 10.15 uur het Bruisend Bergschenhoek feest heeft geopend volgt tweemaal – om 10.30 en om 11.30 uur een optreden van Shantykoor IJgenweiss. Met daar tussenin om 11.00 uur een modeshow van Brug Mode.
Om 12.00 uur krijgt dj Raoul de knoppen in handen met muziek uit de jaren ‘70, ’80 en ’90. T-dance van Tessa van Zomeren zal vervolgens optredens verzorgen, evenals Linda Roos Dance & Workouts.
Het middagprogramma bevat optredens van dj Raoul, Perry Paul, de Guus Bok Liveband en Sven the Pianoman met zijn band. Van 18.00 tot 23.00 uur vullen dj Dennis Breeman en Perry Paul de avond met muziek op De Kruin. Daar zal ’s avonds bij Josh & Juuls ook een barbecue worden georganiseerd.

De kinderen kunnen zich zaterdag gratis laten schminken, tattoos laten aanbrengen, er is een draaimolen en er worden poffertjes gebakken.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie