woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Online bestelling wordt thuisbezorgd

Online bestelling wordt thuisbezorgd

Online bestelling wordt thuisbezorgd

Berkel en Rodenrijs – Supermarkt Hoogvliet is op verzoek van veel klanten op woensdag 19 juni gestart met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delfgauw en Pijnacker. Een perfecte service voor iedereen die houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan.

Met de thuisbezorging op zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra’s. Online bestellen kan via hoogvliet.com of met de handige app. De klant betaalt de boodschappen vooraf veilig met iDeal. De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. Bij Hoogvliet doet de klant boodschappen zoals zij dat het prettigst vindt: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel óf laten thuisbezorgen.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie