woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Soliste Anna Majchrzak geeft concert in Dorpskerk

Soliste Anna Majchrzak geeft concert in Dorpskerk

Soliste Anna Majchrzak geeft concert in Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 29 juni zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, samen met pianist/organist Arjan Breukhoven een concert geven in de Dorpskerk. Het thema van dit concert is Songs of Fantasy, net als de gelijknamige CD die op deze avond zal worden gepresenteerd. Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. Beiden nemen de bezoekers mee in de Songs of Fantasy!

André Rieu kondigde haar kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied ‘You raise me up’ het mooiste kan zingen.” Een groot compliment! Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert. Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Dvorak, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor bekende songs en minder bekend repertoire. In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn Anna Majchrzak en Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de Berkelse Dorpskerk zal worden uitgevoerd. Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal één van de hoogtepunten van dit concert worden. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 10,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk en te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie