woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Sport » Oud-speler ttv TOGB even terug

Oud-speler ttv TOGB even terug

Oud-speler ttv TOGB even terug

Berkel en Rodenrijs – Eind mei was ‘kind van de club’ Aad Kwakkelstein weer even terug bij TOGB voor een trainingsstage voor de jeugd na het succes van vorig jaar. Aad is fulltime tafeltennistrainer in Engeland en kwam met acht Engelse spelers naar Berkel om te trainen. De thuisspelers spelen op alle niveaus. Aad was hier op voorbereid en had voor elk niveau een passende trainingspartner. Alle dagen werd hard gewerkt. Per dag speelden de aanwezigen ruim vijf uur tafeltennis in drie trainingen. Het tafeltennissen werd afgewisseld met spellen, waaronder tafeltennissen met alle voorwerpen, darten en een mentale training. Op vrijdag en zaterdag werd een van de trainingen gebruikt voor een toernooi tussen alle deelnemers. Uiteindelijk werd dit toernooi gewonnen door de nummer 9 bij de Engelse kadetten: Joshua Bruce. Op zaterdagavond werd de trainingsstage afgesloten met een barbecue voor de spelers en begeleiders.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: GLZ Delfshaven – TOGB (za) Berkel – Westlandia 14.30 uur Van Nispen – Soccer …

Geef een reactie