dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Historisch spreekuur in Ontmoet!

Bergschenhoek – Woensdag 3 juli houdt de Historische Vereniging ‘den Berchsen Hoeck’ een informatiespreekuur in Ontmoet! in de Stander, Wilhelminastraat 1A. Eén van de bestuursleden is van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig voor informatie, het in ontvangst nemen van documenten, foto’s en voorwerpen voor de vereniging, bestelde boeken afleveren en het inschrijven van nieuwe leden. Elke eerste woensdag van de maand kan men hiervoor terecht.

Oldenbarneveltconcours

Bergschenhoek- Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli is er weer het jaarlijkse Concours Hippique ” Oldenbarneveltconcours”.
Vrijdag vanaf ongeveer 17.00 uur is er oefenspringen en dressuur voor paarden en pony’s en ook zaterdagochtend vanaf 9.00 uur is er springen en dressuur voor paarden/pony’s. ’s Middags wordt er voor de tweede keer een oefencross georganiseerd. Voor beide dagen zijn er nog startplaatsen beschikbaar. De toegang voor beide dagen is gratis. Tevens is er een catering aanwezig voor een hapje en een drankje.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand weer twee klaverjasmiddagen en …

Geef een reactie