woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Foto van Marc Olthoff op Zomerexpo

Foto van Marc Olthoff op Zomerexpo

Foto van Marc Olthoff op Zomerexpo

Bleiswijk – De zevende editie van ArtWorlds ZomerExpo vindt deze zomer voor de tweede keer plaats in Museum de Fundatie in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. Deze Zomerexpo is de grootste kunsttentoonstelling van Nederland, waar een open inschrijving voor geldt en regionale jury’s en bezoekers van de expo hun favoriete kunstwerk kunnen kiezen. Het thema van dit jaar is Europa, het werelddeel van schoonheid en strijd, beladen met geschiedenis. Kunstenaar Marc Olthoff uit Bleiswijk heeft, naast de andere 3200 inzendingen, ook een kunstwerk ingeleverd: De Denker. Alle mogelijke kunstvormen, zoals schilderijen, fotografie, keramiek en sculpturen zijn aanwezig op de tentoonstelling. De foto van Marc Olthoff is geselecteerd om, samen met 250 kunstwerken, geëxposeerd te worden van 25 mei tot 1 september. De lokale RTV zendt deze maand een special uit, waarin Marc de achtergrond van het beeld uit de doeken doet. Daarin toont hij onder andere waar het beeld is opgenomen. De uitzending van ‘Lansingerland in Zicht’ is te volgen op de lokale zender van RTV Lansingerland en op YouTube gedurende de hele maand juni.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie