woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Gespot!

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – “Tijdens het wandelen in de Groenzoom vloog deze grutto steeds om ons heen. Later zagen we waarom: er liepen meerdere kleine grutto’s. Pa of ma beschermden de kleintjes. Mooi om te zien”, aldus de maker van deze foto Paula van Leersum.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie